Ik help je om beter te communiceren

Vacature junior communicatieadviseur

Vacature junior communicatieadviseur

N.B. Deze vacature is vervuld. U kunt niet meer reageren!

Vanwege nieuwe projecten en een groeiend aantal opdrachtgevers zoekt  TheoZijderveld.com vanaf 1 november 2016 een

Junior communicatieadviseur (parttime)

voor gemiddeld 18 uur per week.

TheoZijderveld.com

TheoZijderveld.com is een klein communicatieadviesbureau voor organisaties in de non-profitsector, zoals overheden, zorgorganisaties en kerken. Daarnaast verzorgt het trainingen op het gebied van storytelling, personal branding en social media. Op dit moment is TheoZijderveld.com nog een eenmansbedrijf, maar de ambitie is om binnen een aantal jaar uit te groeien tot een bedrijf met ongeveer 3-5 werknemers.

Werkzaamheden

Je ondersteunt Theo Zijderveld bij het werk voor verschillende opdrachtgevers op het gebied van advies, tekstredactie, organisatie en planning. Daarnaast voer je ook zelfstandig opdrachten uit. Tenslotte denk je mee over de lange termijnontwikkeling van TheoZijderveld.com.

Aanbod

  • Je hebt veel mogelijkheden om je op verschillende vlakken verder te ontwikkelen, afhankelijk van je interesses en kwaliteiten.
  • Je werktijden zijn flexibel. Je zult gedeeltelijk op kantoor in Utrecht of op locatie bij de klant werken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om thuis/van huis uit te werken.
  • Je start met een nulurencontract voor een periode van 6 maanden, met een proeftijd van een maand. In de toekomst is het mogelijk om een contract te krijgen voor een vast aantal uren, afhankelijk van het aantal opdrachten.

Profiel

Afgestudeerd of in de laatste fase van je studie (HBO/WO) Communicatie of Journalistiek. Deze studierichting is geen harde eis als je aan kunt tonen dat je op andere manier voldoet aan onderstaande eisen:

  • Minstens 1 jaar werkervaring in de communicatie en/of journalistiek
  • Ervaring met tekstredactie en in staat in foutloos Nederlands doelgroepgerichte teksten te schrijven.
  • Affiniteit met kerk en religie.
  • Goede beheersing van Microsoft Office en social media.
  • Ervaring met CMS systemen als WordPress is een pre.
  • Zorgvuldig en gestructureerd
  • Goed kunnen presteren onder tijdsdruk.

Solliciteren

Interesse? Dan ontvang ik graag een filmpje van 1 minuut waarin je laat weten waarom jij geschikt bent om bij TheoZijderveld.com te komen werken. Vergeet niet te vermelden per wanneer je beschikbaar bent en voor hoe lang.

Stuur je filmpje en link naar je LinkedIn profiel voor 1 oktober op naar info@theozijderveld.com

Neem voor meer informatie contact op met Theo Zijderveld via info@theozijderveld.com of 0614616906 (beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag).

 

Geplaatst op: 14/09/2016
DELEN :