Ik help je om beter te communiceren

Communicatie Aldoende Harderwijk

Communicatie Aldoende Harderwijk

De afgelopen tijd hebben we gewerkt voor een hele bijzondere nieuwe klant: Aldoende Harderwijk! Dit is het bedrijf van Riekelt Roest (zwager van Theo) en Stef Rechtsprecher. Sinds de zomer van 2017 helpen zij clienten met een GGZ achtergrond of beperking, niet met praten, maar door echt wat moois te maken. 

Wij ontwikkelden voor Aldoende Harderwijk een logo, de huisstijl en een nieuwe website. Dat logo is niet alleen digitaal en op visitekaartjes te vinden, maar staat ook mooi op het pand, en op alle meubels die ze samen met clienten maken. Uiteraard hebben wij ook wat besteld. Sinds kort hebben we een schitterende steigerhouten salontafel van Aldoende Harderwijk. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Geplaatst op: 02/12/2017
DELEN :