Ik help je om beter te communiceren

Op werkbezoek naar Shanghai

Op werkbezoek naar Shanghai

In november 2017 heeft Theo met een delegatie van het Rijksbreed Kennisnetwerk Social Media een werkbezoek gebracht aan Shanghai. Het doel was om meer inzicht te krijgen in de dynamiek van Chinese social media, de integratie van functionaliteiten (zoals betalen en bankieren) en de nadruk op mobile.

Daarnaast hebben we ook geproefd van culturele verschillen en overeenkomsten, Nederlandse bedrijven die in Shanghai werkzaam zijn en hun uitdagingen op het gebied van communicatie en diensterverlening. Tenslotte was het indrukwekkend om te zien hoe snel China (en Shanghai) zich in economisch opzicht ontwikkelt.

Theo is al jarenlang betrokken bij het Rijksbreed Kennisnetwerk Social Media. Toen hij nog bij de Rijksoverheid werkte heeft hij dit netwerk in 2012 met een aantal collega’s opgericht. Sinds 2016 is hij vanuit zijn bedrijf betrokken bij de organisatie van werkbezoeken en trainingen.

Geplaatst op: 02/12/2017
DELEN :