Ik help je om beter te communiceren

Samenwerking met Paper Jam Scriptiebegeleiding

Samenwerking met Paper Jam Scriptiebegeleiding

We werken sinds december 2017 samen met Scritiebegeleidingsbureau Paper Jam. Theo begeleidt vanuit zijn expertise en ervaring studenten communicatie en media in het Wetenschappelijk Onderwijs. 

Ben jij op dit moment al bezig met het schrijven van je scriptie of sta je op het punt om te beginnen? Paper Jam biedt je een gratis adviesgesprek aan. In dit gesprek kijken we samen waar je op dit moment bent in jouw scriptietraject, waar je tegenaan loopt en hoe Paper Jam je het beste kan ondersteunen. Klik hier om een afspraak te maken of lees hier meer over de werkwijze. Paper Jam is exclusief voor onderzoekers in communicatie, media of online marketing. Zo weet je zeker dat je de juiste begeleiding op inhoud, structuur en proces krijgt.

Geplaatst op: 02/01/2018
DELEN :