Ik help je om beter te communiceren
Ik help je om beter te communiceren

De wereld verandert. Dat heeft grote gevolgen voor de manier waarop je leeft, werkt en communiceert. Oude zekerheden vallen weg. Maar een goed verhaal dat mensen raakt is onmisbaar. Daarvoor moet je weten wat het grotere plaatje is: in welke cultuur leef je en wat betekent dit voor jouw strategie? Hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal de juiste snaar raakt?

Met deze vragen ben je bij mij aan het juiste adres. Opgeleid als theoloog en communicatiewetenschapper ben ik al meer dan 10 jaar bezig met de vraag: wat raakt mensen en waarom? Met het antwoord op die vraag help ik mensen en organisaties om hun eigen verhaal beter te vertellen. En om dit te vertalen naar de de juiste vorm, toonzetting en media.

Personal Branding
Je eigen verhaal is onmisbaar voor je eigen organisatie. Wat maakt jou uniek? Wat heb je anderen te bieden, en waarom? En wat schieten zij daar mee op? Zonder een goed verhaal kom je er niet.  Als je hiermee worstelt is een workshop van Your Story – My Story wat voor jou. In deze personal branding workshop schrijf je je eigen verhaal en kun je beter vertellen waar je goed in bent en waarom!

Ph.D onderzoek
Naast mijn werk als freelancer promoveer ik aan de Vrije Universiteit op het onderwerp The Personal Branding of Religious Leaders.

Lees meer over TheoZijderveld.com voor meer informatie of neem contact met me op.