Ik help je om beter te communiceren
De tijd van grote advertentiecampagnes en dure commercials is voorbij. Reclame heeft zijn beste tijd gehad.

Ik werk vanuit de visie dat mensen je organisatie kunnen maken of breken. Je organisatie wordt niet geloofwaardiger door advertentiecampagnes maar door te laten zien wie ze is en waar ze voor staat. Als medewerkers gepassioneerd zijn over hun werk  heb je goud in handen!

Met behulp van social media kan iedereen communiceren, maar dat is niet eenvoudig. Mensen moeten weten wat er mogelijk is, waar ze op moeten letten, en moeten ervaren dat communiceren niet eng is! Als je daadwerkelijk wat te bieden hebt is het waardevol om dit te delen. En door te delen leer je weer van anderen.

Ik heb in mijn leven zeker 20 jaar doorgebracht in het onderwijs. Als student, assistent, docent, en nu als adviseur social media. Voor scholen en universiteiten geldt dat docenten en onderzoekers zo veel te vertellen hebben. Helaas blijft dat vaak hangen in klaslokalen, collegebanken en wetenschappelijke tijdschriften die bijna niemand leest. Als docenten ambassadeurs worden heb je de best mogelijk PR.

Dat geldt niet alleen voor het onderwijs, maar voor alle organisaties. Laat je professionals slimmer communiceren via social media, en je zult beter zichtbaar zijn. Mensen weten wat ze aan je hebben en kunnen je organisatie veel makkelijker bereiken. Daar help ik je graag mee verder!